jul

Råvarukultur – Julmat som betyder något!

Det är redan hög tid att boka årets julmiddag med vänner, kollegor och kunder. I år erbjuder vi en noga komponerad trerätters meny med alla julens smaker, ett nytänkande julbord baserat på den svenska råvarukultur vi bedriver. För oss innebär det ursprungsmärkt mat, i sin bästa säsong och som har en historia att berätta. Det är historier vi gärna vill berätta för dig och ditt sällskap.

Boka bord för julbord på Proviant Östermalm 4 – 22 december

Kom förbi och ät julmat, vilken dag ni önskar, men vid sällskap om 8 personer eller fler, önskar vi att ni förbeställer.

Julmat på lunch?

Denna meny går även att få på lunch, men detta kräver förbeställning, samt ett sällskap om minst 4 personer.

Är ni ett större sällskap?

Skicka din förfrågan med datum och antal personer till info@proviant.se.
Vi serverar också vanlig mat hela december precis som vanligt. Du kan också välja noga utvalt dryckespaket till de olika menyerna.

JULMAT 2018

Förrätt:
Svenska recept av sill och lax serveras med ost, kokt potatis och senapssås

Varmrätt:
Servering av leverpastej, julskinka, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll och Janssons frestelse serveras med rödkål och husets prisbelönta senap

Dessert:
Efterrätterna hallonmousse med chokladkaka, ris à la Malta med apelsin samt julgodis

525:-