Vecka 27,

04-08 juli

Lunchmeny

 

Rödvinsbräserat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner, syltlök samt tryffelpotatispuré 155:-

Bakad kummel med tomat, kapris, oliver, brynt smör och vitlökspotatis  165:-

Falafel med myntayoghurt, fetaost, rödkål och rostad spetskålpuré 145:-

Sallad av räkor, serveras med en citruscreme, fröflarn, krämigt ägg, blomkål och broccoli  185:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch tisdag till fredag mellan 11.30 och 14.30