Vecka 21  21 maj – 25 maj

 

Grillad biff med paltersnackspuré, sotad vårlök, friterad morot och rödvinssky  165:-

Rågstekt strömming med potarispuré, smörstekt lök, rårörda lingon och citron 135:-

Saltbakad rotselleri med bönkräm, grönkålspesto och Wrångebäcksost 135:-

Räksallad med krämbakat ägg, syrad gurka, örtmajonnäs och krutonger   195:-

Proviants blodpudding med sidfläsk, brynt äpple, lök & rårörda lingon 125:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.30 och 14.30