Vecka 45  5 november – 9 november

 

Långbakat fläsklägg från Rocklunda med rotmos, pepparrot och senap 145:-

Inkokt fjordlax med blomkålsknoppar, friterad potatis, pressgurka och nobisdressing 165:-

Variation av pumpa, broccoli, pumpakärnor, riven tegelost och tunnbrödskrutonger 135:-

Blodpudding med bacon, äpple, rödlök och rårörda lingon 120:-

 

Vecka 46  12 november – 16 november

 

Långbakad Rocklunda-karré med kålsallad, morot, sojamajonnäs och syltad pumpa 145:-

Ångad torsk från Lofoten med äggsås, räkor och riven pepparrot 165:-

Variation av pumpa, broccoli, pumpakärnor, riven tegelost och tunnbrödskrutonger 135:-

Blodpudding med bacon, äpple, rödlök och rårörda lingon 120:-

 

 

Vecka 47  19 november – 23 november

 

Hemrullade köttbullar med potatis puré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås 145:-

Grillad lax med kokt potatis, hollandaise, ärtor och fänkålskrudité  165:-

Variation av pumpa, broccoli, pumpakärnor, riven tegelost och tunnbrödskrutonger 135:-

Blodpudding med bacon, äpple, rödlök och rårörda lingon 120:-

 

 

Vecka 48  26 november – 30 november

 

Obringa med rotmos, smörad buljong och riven pepparrot 145:-

Proviants fiskgryta med zucchini, örtmajonnäs och krutonger 155:-

Variation av pumpa, broccoli, pumpakärnor, riven tegelost och tunnbrödskrutonger 135:-

Blodpudding med bacon, äpple, rödlök och rårörda lingon 120:-

 

 

Lunchdryck

Proviants folköl, 40cl, 2,7% 55 kr

Läsk & bubbelvatten​ 30 kr

Proviant Tjeckisk Pilsner, 40cl, 5,0%​ 79 kr

Husets röda, vita & rosé​ 89 kr

Kaffe & Te ​​20 kr

Kaffe & Tryffel​ 40 kr

 

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.30 och 14.30