Vecka 24  11 juni – 21 juni

 

Panerad schnitzel från Rocklunda med potatissallad, kapris och örtsmör  155:-

Proviants fiskgryta med handpilade räkor, zucchini, örtmajonnäs och krutonger 155:-

Svampfylld kåldolme med krossad potatis, lökkräm, rårörda lingon och brynt smör 135:-

Räksallad med krämbakat ägg, syrad gurka, örtmajonnäs och krutonger   195:-

Proviants blodpudding med sidfläsk, brynt äpple, lök & rårörda lingon 125:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan 11.30 och 14.30