Vecka 21,

23 – 24 maj (tisdag – onsdag)

Lunchmeny

Sotad biff från Närke serveras kall med färskpotatissallad, sojavinägrett och ramslök 185:-

Ångad primörtallrik med örtbuljong och västerbottenkräm  145:-

Rågstekta strömmingsflundror med citronpotatispuré och ansjovissmör med kapris 155:-

Sallad av årets första svenska tomater från Viken med ”Stekarn” – grillad svensk halloumi – basilika och vinägrett av vår egenjästa äppelcidervinäger 210:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch tisdag till fredag mellan 11.30 och 15.00