Vecka 4  23 januari – 26 januari

 

Skomakarlåda på vårt vis 160:-

Spättafilé från Kattegatt med rostade mandlar, syrligt äpple och dill.
Serveras med potatis vid sidan  145:-

Variation av pumpa med ångad broccoli, syltad shiitake och Wrångebäcksost  135:-

Svensk bondsallad med stekt svenskt sidfläsk, kokt gotländskt ägg, vita bönor, Wrångebäcksost, dijonnaise och brödkrutonger  185:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch tisdag till fredag mellan 11.30 och 14.30