Vecka 46 14 november – 17 november

Rödvinsbräserad oxkind med sauce bordelaise, bacon och smörslungad lök 170:-

Friterad torsk med picklade grönsaker, remouladsås och citron 135:-

Variation av pumpa med broccoli, syltad shiitake, pumpakärnor och riven Lövfsta Lund  135:-

Caesarsallad med vitlöksbakat tupplår från Munka-Ljungby, sidfläsk
och riven svensk hårdost 165:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch tisdag till fredag mellan 11.30 och 14.30