Vecka 39 26 september – 29 september

Mustig höstgryta med hjortchoritzo, nyupptagna Svenska rötter, syltad svamp,
riven champinjon och potatispuré smaksatt med bacon 160:-

Friterad torsk med picklade grönsaker, remouladsås och citron 145:-

Ugnsbakad rotselleri med brynt smörmajonnäs, fänkålssallad och syrad lök  135:-

Räksallad med krämbakat ägg, vaxbönor, Wrångebäcksost och örtmajonnäs   195:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar.

Vi serverar lunch tisdag till fredag mellan 11.30 och 14.30