Lunch

20 maj – 24 maj 2019

Panerad fläskschnitzel med primörsallad, örtsmör och citron 169:-

Rågstekta strömmingsflundror med potatispuré, brynt löksmör och rårörda lingon 139:-

Ugnsbakad rotselleri med syrlig fänkål, spenat, sojamajonnäs och pumpakärnor 155:-

Räksallad med betor, dijonnaise, dill-emulsion, rödlök och kokt ägg 195:-

Smörstekt landgång med Nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, Nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g – 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar.
Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.