Lunch

17 februari – 21 februari

Veckans rätter

VECKANS HUSMAN 145:-
Pannbiff med två sorters stekt lök, dragonsmör, rissolépotatis, saltgurka, rödvinssås

VECKANS FISK 145:-
Vitvinsbakad lubbfilé, äggsås med persilja, dillkokt potatis, citron

VECKANS VEGETARISKA 145:-
Svamprisotto med riven svensk hårdost, friterad purjolök

VECKANS SALLAD 195:-
Kycklingsallad med Bjärekyckling, krutonger, bacon, sticklök, soltorkade tomater, ranchdressing

Alltid på Proviant

TOAST PROVIANT 160:- / 215:-
Kallrökt lax, räkor, riven pepparrot och äpple 

”STEAK MINUTE” AV HÄNGMÖRAD BIFF 255:-
Tomatsallad, Nobisdressing, pommes frites

PROVIANTS STEAK TARTARE 195:- / 265:-
Grovmalet innanlår av nöt, tillbehör, pommes frites

KALVLEVER ANGLAIS  215:-
Bacon, kapris, senapskräm, rödvinssky, kokt potatis

DRYCK

Alkoholfri öl, Nils Oscar 49:-

Mineralvatten 35:-

Läsk, äppelmust 35:-

Pilsner Urquell, 4,4%, 40cl 65:-

Gambrinius, 5,2%, 40cl 60:-

Dagens Vita, glas 85:-

Dagens Röda, glas 85:-

Ett glas Champagne, Deutz 150:-

Smör, bröd, sallad eller soppa samt bryggkaffe/te ingår i priset.

Med reservation för eventuella ändringar.
Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.00 och 15.00.