Lunch

Vecka 12,  18-22 mars 2019

Grillad svensk kyckling med matvete, currymajonnäs, inlagd kålrabbi och äpple 145:-

Kalvstek från Dalsjöfors, serveras med gräddsås, confiterad kål, morötter, pressgurka samt svartvinbärsgelé 175:-

Rostad rotselleri med fänkålssallad, spenat, krutonger och paprikamajonnäs 155:-

Varmrökt laxsallad med kapris, dijonnaise, kokt ägg och riven svensk hårdost 195:-

Smörstekt landgång med Nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, Nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g – 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar.
Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.