Lunch

Vecka 4, 20 januari – 24 januari

Veckans rätter

VECKANS HUSMAN 145:-
”Boeuf bourguignone” med vildsvinspilé, potatispuré, champinjoner, rökt sidfläsk, stekt smålök, rödvin

VECKANS FISK 145:-
Smörstekt lubbfilé, blåmusselsås, spenat- och potatissauté, örter

VECKANS VEGETARISKA 145:-
Ugnsbakad rotselleri med timjan och olivolja, rostade pumpakärnor, solroskärnor, brioche, Stiltonkräm

VECKANS SALLAD 195:-
Caesarsallad, kycklingfilé, bacon, parmesan, krutonger

Alltid på Proviant

TOAST PROVIANT 160:- / B215:-
Kallrökt lax, räkor, riven pepparrot och äpple 

”STEAK MINUTE” AV HÄNGMÖRAD BIFF 255:-
Tomatsallad, Nobisdressing, pommes frites

PROVIANTS STEAK TARTARE 195:- / 265:-
Grovmalet innanlår av nöt, tillbehör, pommes frites

KALVLEVER ANGLAIS  215:-
Bacon, kapris, senapskräm, rödvinssky, kokt potatis

DRYCK

Alkoholfri öl, Nils Oscar 49:-

Mineralvatten 35:-

Läsk, äppelmust 35:-

Pilsner Urquell, 4,4%, 40cl 65:-

Gambrinius, 5,2%, 40cl 60:-

Dagens Vita, glas 85:-

Dagens Röda, glas 85:-

Ett glas Champagne, Deutz 150:-

Smör, bröd, sallad eller soppa samt bryggkaffe/te ingår i priset.

Med reservation för eventuella ändringar.
Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.00 och 15.00.