Om Proviant och svensk råvarukultur

När vi säger råvarukultur menar vi smakrik, hållbar och engagerande mat, tillagad från grunden med råvaror i säsong som lyfter fram våra svenska producenter.

Vi vill ha en levande landsbygd och fortsatt produktion av fina råvaror i Sverige. Vi hjälper svenska producenter att nå ut med sina produkter genom att använda dem i vår matlagning, erbjuda dem i våra butiker samt genom att sprida kunskap och allmän råvaruglädje. Men framför allt vill vi göra våra gäster glada genom ett gott värdskap, matupplevelser och god service.

Alla medarbetare från kök, matsal och butik lovar att göra vårt allra bästa för att få dig att trivas.

Vi behåller vår Bib Gourmand även i år!

Tack! För sjätte året i rad tilldelades Proviant en BIB Gourmand av Guide Michelin. En BIB Gourmand tilldelas restauranger som serverar bra mat till ett rimligt pris. Vi är glada och tackar för fortsatt förtroende. Vi vill även passa på att gratulera de nya restaurangerna i Sverige som har belönats med en stjärna i årets Guide Michelin.

proviant-bib-gourmand