Kvällsmeny

 

 

Alltid på Sturegatan

Proviants klassiska Steak Tartare av grovmalen Ö-märkt skärgårdsoxe med
klassiska tillbehör och pommes frites  185:- / 255:-

Kalvlever Anglais 235:-

Queneller av Harögädda med havskräftsbisque, västerbottensosttimbal,
morot samt krondill 185:- / 255:-

Förrätter

Kantarell- & karljohanssvamptoast med västerbottensostkräm,
syrad röd lök och vattenkrasse 160:-

Frisk gazpacho med rökta räkor och pilgrimsmussla samt hyvlad slitegurka 165:-

Varmrökt renhjärta från Jillie i Funäsdalen med krusbärskompott, persiljerotskräm, pepparrot och tunnbrödskrisp

Varmrätter

Bakad rödingfilé från Landön med lök- & kavringskrisp, mjölkkokt potatis,
forellrom och grönkålsmajonnäs 270:-

Grillat reninnanlår med havtornskokt lök, zucchini, svartkål och lingonvinägrett 295:-

Rostad rotselleri med picklad stjälkselleri, äpple, hasselnötter och rökt yoghurt 180:-

Tavlan

Dagsaktuell mat i nya utföranden. Fråga din kypare.

Efterrätter och ost

Myltade hjortron med vaniljglass, havreflarn och granskott 115:-

Variation av blåbär med vit chokladmousse samt mandel 115:-

Crème brûlée med kvällens friska tillbehör 110:-           

Kvällens glassar och sorbet per smak / 35:-

Ostar från vagnen per bit / 65:-

 

Med reservation för eventuella ändringar. Kvällsmenyn serveras måndag – fredag mellan 17.00 och 22.00 samt lördagar 17.00 till 22.00.