Kvällsmeny

 6 NOVEMBER – 3 DECEMBER

 

Sjö & Hav

Smörstekt krabbtoast med majonnäs av krabbrom samt syrlig fänkålssallad

Ugnsbakad rödingfilé från Landösjön, med svenska kålsorter och brynt smörhollandaise (endast varmrätt 290:-)

Päron inkokt i rom med en mint- och mörk chokladgarnache samt sockerkakssmulor

425:-

Skörd & Gård

”Varm get”, bränd jämtländsk getost med variation av gotländska betor, syrad grädde, valnötter och svensk honung

Smörstekta kroppkakor med tärnad blodpudding, sidfläsk, ärtskott och rårörda lingon (endast varmrätt 220:-)

Äppelpaj av Aroma-äpple från Åland med vaniljglass

400:-

Skog & Fjäll

Ren-tartare från Jillie i Funäsdalen med picklade kantareller från i höstas, enbärsmajonnäs, västerbottensost och variation av svenska bär

Brynt bröst av vildand från Skårsjö Gård med gräddkokt savoykål, shiitake, skysås av röda vinbär och surdegskrisp (endast varmrätt 290:-)

Nyponsoppa med mandelbiskvier och kardemummaglass

425:-

 

Alltid på Sturegatan

Proviants klassiska Steak Tartare av grovmalen skärgårdsoxe från Tavastboda Gård på Värmdö med klassiska tillbehör och pommes frites  185:- / 265:-

Kalvlever Anglais 235:-

Queneller av Harögädda med havskräftsbisque, västerbottensosttimbal samt krondill 185:- / 255:-

Kvällens glassar och sorbet per smak / 35:-

Ostar från vagnen per bit / 65:-

 

Med reservation för eventuella ändringar.
Kvällsmenyn serveras måndag – lördag mellan 17.00 och 22.00.