Kvällsmeny

Alltid på Sturegatan

Queneller av Harögädda med hummerbisque, havtornskokta morötter
och västerbottensostkräm 185:-/255:-

Proviants klassiska Steak Tartare av grovmalen Ö-märkt skärgårdsoxe med klassiska tillbehör & pommes frites 195:-/265:-

Kalvlever Anglais 245:-

Förrätter

Ugnsbakad rotselleri med tre sorters fiskrom, svartkål, brynt smör och syrad grädde 170:-

Snabbgravad norsk fjordlax med krusbärskräm, senap, fänkål, dill och smulad toast 155:-

Varm soppa av torkad karljohanssvamp från i höstas med carpaccio av råmarinerade pilgrimsmusslor, syrligt äpple och granskottsolja 189:-

Varmrätter

Grillad tempererad renstek från Jillies Vilt i Funäsdalen med svartvinbärssås, renskav,
kål och inkokt lök
325:-

Mustig fiskgryta smaksatt med husets hemgjorda sobrasada och fänkål, toppad med smörstekt torskrygg, havskräfta och blåmusslor från västkusten295:-

Servering av ungtupp från Tockafarmen i Skåne med grön örtbuljong, toppmurkla, syltad shitake och variation av rotsaker279:-

Tavlan

Dagsaktuell mat i nya utföranden. Fråga din kypare.

Efterrätter och ost

Varm nyponsoppa med biskvier och vaniljglass ​110:-

Friterad äpple- och ingefärsmunk med äppelbrunoise och äppelsorbet​100:-

Chokladterrin med hasselnötter, blåbär och buffelyoghurt från Öja gård ​115:-

Crème brûlée med kvällens friska tillbehör 110:-

Glass & sorbet 35:-/smak

Ostar från vagnen 45:-/bit

Konditoribitar 25:-/st

Med reservation för eventuella ändringar. Kvällsmenyn serveras måndag – fredag mellan 17.00 och 22.00 samt lördagar 17.00 till 22.00.