Kvällsmeny

SJÖ & HAV – 425

Förrätt:
Bläckfisktagliatelle med rökt grädde, rotselleripuré och picklad stjälkselleri
Varmrätt:
Smörstekt torskrygg med potatisterrine, dill, räkemulsion, potatischips och pepparrot
Dessert:
Havtornsparfait med chokladknapp, rosmaringranité och chokladskrap

SKÖRD & GÅRD – 400

Förrätt:
Kycklingleverterrine med picklade krusbär, päron, kycklingskinn och mandel
Varmrätt:
Halstrad porchetta med pumpakräm, libbsticka, svålchips och skysås
Dessert:
Rulltårta med cornflakesglass och karameliserat bovete

SKOG & FJÄLL – 450

Förrätt:
Älg-”Pelle Janzon” tartar på svensk älg med sikrom, smetana, krutonger och syrlig lök
Varmrätt:
Rådjursfilé med kålrotsstavar, svampterrine och björnbärssky
Dessert:
Chokladfågelbo med tre sorters bär, päronsorbet och rivna hasselnötter

Vegetariska och veganska alternativ finns.

ALLTID PÅ STUREGATAN SEDAN 2007

Proviants klassiska Steak Tartare av grovmalen skärgårdsoxe från Tavastboda Gård på Värmdö med klassiska tillbehör och pommes frites  255:-

Kalvlever Anglais 245:-

Queneller av Harögädda med havskräftsbisque, västerbottensosttimbal, semitorkad tomat samt krondill 255:-

Grillad hängmörad ryggbiff med tomatsallad,
Nobisdressing och pommes frites 385:-

Kvällens glassar och sorbet per smak / 35:-

Ostar från vagnen per bit / 65:-

Med reservation för eventuella ändringar.
Kvällsmenyn serveras måndag – lördag mellan 17.00 och 22.00.