Kvällsmeny

Alltid på Sturegatan

Krondillskokta queneller av Harögädda med kräftsås, smörstekta kantareller och höstsvamp 195:-/285:-

Proviants klassiska Steak Tartare av grovmalen Ö-märkt skärgårdsoxe med klassiska tillbehör & pommes frites 195:-/265:-

Kalvlever Anglais 240:-

Förrätter

Ugnsrostad rotselleri med tre sorters fiskrom, syrlig grädde, brynt smör och svartkål 175:-

Kalvterrin serverad med husets pancetta, picklade rotfrukter, senapsvisp och tunnbröd 175:-

Smörstekt krabba på liten äppel- och sellerisallad serveras med krabbsmör och småtoast 195:-

Varmrätter

Torskrygg från Nordsjön – ”Clam Showder” med tomat, sidfläsk och vitlöksmarinerade musslor från västkusten 315:-

Halstrad röding från Landösjön med havskräftsvinägrett, hasselnötsflarn och dragondoftande spenat 285:-

Grillad kalventrecôte från Häggatorp med gratäng av grönkål, potatis, pocherat ägg och riven vintertryffel serveras med rödvinssky 325:-

Tavlan

Dagsaktuell mat i nya utföranden. Fråga din kypare.

Efterrätter och ost

Chokladmousse med mintkyssar, romerska bågar 125:-

Citrussallad med äppelsabayonne, citronmaräng och tigerkaka 120:-

Crème brûlée med kvällens friska tillbehör 110:-

Glass & sorbet 35:-/smak

Ostar från vagnen 45:-/bit

Konditoribitar 25:-/st

Med reservation för eventuella ändringar. Kvällsmenyn serveras måndag – fredag mellan 17.00 och 22.00 samt lördagar 17.00 till 22.00.