Lunchmeny

Vecka 27, 3-7 juli

Huvudrätter

Grillat högrev från Närke med baconmajonnäs, nyupptagna primörer och syrad salladslök 185:-

Friterad torsk från Nordsjön med remouladsås, färskpotatis, citron och dill 195:-

Ljummen sommarsallad med med färsk vitkål, säsongsgrönsaker, rostade valnötter och beurre blanc 145:-

Räksallad med gräslöksdressing, krämbakat ägg, boxholms kryddost och gulbeta  210:-

Inkokt röding från Landön med pressgurka, färskpotatis och grönsaker i säsong  215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.