Lunchmeny

Vecka 34 20 augusti – 24 augusti

 

Primörassiett med beurre blanc och plockade örter 155:-

Kavringtoast med stekt inlagd strömming, rödbetor, kapris, äggula,
saltgurka och senapsvisp 119:-

“Kalv i dill” med primörer och färskpotatis 135:-

Räksallad med krämbakat ägg, dillmajonnäs, citron, riven Wrångebäcksost
och kapris 215:-

Smörstekt landgång med nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:-215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Rabarberpaj med havreflarn, krämig vaniljglass och rabarbercrudité 95:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.