Lunchmat

Vecka 4,  21 januari – 25 januari

Senapsmarinerade strömmingsflundror med potatispuré, rårörda lingon, brynt löksmör och dill 129:-

Kokt, rimmat fläsklägg serveras med kålrot, ugnsbakad morot och senap 165:-

Variation av pumpa med broccoli, syltad shiitake, pumpakärnor och riven svensk hårdost 155:-

Svensk bondsallad med stekt svenskt sidfläsk, kokt gotländskt ägg, vita bönor, Wrångebäcksost, dijonnaise och krutonger 185:-

Smörstekt landgång med Nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, Nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g – 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.