Lunchmeny

Vecka 38 18 september – 22 september

Skomakarlåda på vårt vis 195:-

Stekta strömmingsflundror med potatispuré, brynt lök och lingon 155:-

Ugnsbakad rotselleri med brynt smörmajonnäs, fänkålsallad och syrad lök  145:-

Räksallad med krämbakat ägg, vaxbönor, Wrångebäcksost och örtmajonnäs   215:-

Kantarelltoast med västerbottenostkräm och plockad sallad 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.