Lunchmeny

Vecka 38 17 september – 21 september

 

Rostad rotselleri med picklad stjälkselleri, äpple, hasselnötter och rökt yoghurt 160:-

 Kokt rimmat fläsklägg med senapsbuljong tärnade rotfrukter och kålrotspuré 129:-

Friterad torsk med dansk remouladsås, kokt potatis, citron och friterad persilja 139:-

Bondsallad” med rökt sidfläsk, Wrångebäckost, bönor, krämbakat ägg och dijonnaise 215:-

Smörstekt landgång med nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:-215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Rabarberpaj med havreflarn, krämig vaniljglass och rabarbercrudité 95:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.