Lunchmeny

Vecka 47 20 november – 24 november

 

Köttbullar med gräddsås, potatispuré, pressgurka och rårörda lingon  165:-

Fiskfricassé med vitvinssås smaksatt med gräslök, potatispuré och grillade grönsaker  185:-

Ugnsbakad rotselleri med brynt smörmajonnäs, fänkålssallad och syrad lök   145:-

Caesarsallad med vitlöksbakat tuppbröst från Munka-Ljungby, sidfläsk och riven svensk hårdost   210:-

Smörstekt landgång med nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:-215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Skånsk äppelkaka med vaniljglass 85:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.