Lunchmat

Vecka 50,  10 december – 14 december

”Kyckling curry” med urbenat kycklinglår, currymajonnäs, rostad broccoli och äppelvinägrett 159:-

Ugnsbakad sej från Nordsjön med vitvinssås, rostad purjolök och potatispuré smaksatt med mandel 159:-

Saltbakad rotselleri med sojamajonnäs och syrlig fänkål- och spenatsallad 155:-

Sallad med rökt lax, inlagd gurka, krämbakat ägg,
västerbottensost, krutonger och dijonnaise 195:-

Smörstekt landgång med Nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, Nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.