Lunchmeny

Vecka 4 22 januari – 26 januari

 

Skomakarlåda på vårt vis 185:-

Spättafilé från Kattegatt med rostade mandlar, syrligt äpple och dill.
Serveras med potatis vid sidan. 170:-

Variation av pumpa ned broccoli, syltad shiitake, pumpakärnor och riven svensk hårdost 145:-

Svensk bondsallad med stekt sidfläsk, gitlandsägg, bönor från Österlen, Wrångebäcksost, dijonnaise och krutonger 210:-

Smörstekt landgång med nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:-215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med grillad rotfruktsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

 

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Chokladmousse med tre olika smaker 85:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Konditoribitar 25:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.