Lunchmat

Vecka 46,  12 november-16 november

Senapsstekta strömmingsflundror med brynt löksmör, rårörda lingon och potatispuré 129:-

Bräckt rimmad oxbringa med pepparrotssås, rotfruktspytt och rödvinssky 159:-

Saltbakade gotländska betor med smetana och en syrlig fänkål- och spenatsallad 155:-

Bondsallad med rökt sidfläsk, vita bönor, krämbakat ägg, Wrångebäcksost, krutonger och dijonnaise 185:-

Smörstekt landgång med nordsjöräkor, kallrökt lax, äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar. Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.