Konferens mitt i city

På Sturegatan 19, mitt i city bara ett stenkast från Stureplan ligger Proviant och vårt konferensrum. Här låg tidigare vår vackra butik som nu blivit omgjord till ett Chambre Séparée. På Proviant brinner vi för svenska råvaror under devisen Svensk Råvarukultur och just här i butiken drevs under många år en matbutik som stod för just detta.

Idag har vi gjort om butiken till en konferenslokal som passar grupper upp till 18 personer. Här kan du hålla dina möten som vi förbereder åt dig. Den härliga lunchen äter du i restaurangen dörren bredvid och självklart fixar vi en trevlig middag åt er också om ni vill.

Våra konferenspaket ser ut som följer:

HALVDAG

Lokalkostnad: 3750kr / dag

En halvdagskonferens med lunchpaket betyder att ni startar morgonen med möte och avslutar er konferens med lunch, alternativt startar med lunch och avslutar eftermiddag/kväll. Halvdagspaketet innehåller förmiddagskaffe och smörgås eller eftermiddagskaffe med bakverk. Lunch enligt veckans lunch – fyra rätter att välja mellan, måltidsdryck och kaffe.

Pris lunchpaket 325kr/person

Övrig dryck och ev utrustning tillkommer

HELDAG

Lokalkostnad 7500kr/dag

En heldagskonferens med lunchpaket och middag betyder att ni startar morgonen med förmiddagskaffe och smörgås, lunch enligt veckans lunch – fyra rätter att välja mellan, måltidsdryck och kaffe, eftermiddagskaffe med bakverk och avslutande middag med valfri tre-rättersmeny. Lunch och middag serveras i restaurangen.  Samma som ovan som avrundas med valfri tre-rättersmeny i restaurangen.

Pris heldagspaket795kr/ person.

Övrig dryck och ev utrustning  tillkommer

Utrustning

Behöver ni utrustning till ert möte? Via våra samarbetspartners ordnar vi med all tänkbar teknik och annan konferensutrustning som kan behövas (enligt prislista vid förfrågning).

Ring eller maila oss så svarar vi på era frågor:
E-post: info@proviant.se
Telefon: 08-22 60 50