Event & Catering från Proviant

Det här med producenter och råvaror är något som ligger oss nära hjärtat. Vi gillar småskaligt, hållbart, kvalitativt och gärna svenska råvaror. Allt blir bättre med fina råvaror; smak, hållbarhet, sammanhang och upplevelse.  Så nästa gång du planerar ett Event eller behöver Catering och vill bjuda dina gäster på en måltid och upplevelse som ska bli personlig och som de ska minnas – då ska du anlita oss på Proviant.

Vi hjälper dig med luncher, middagar, stora fester, små fester, bjudningar, företagsarrangemang och privata stunder, och mottagningar både på lokal och ”hemma hos”. Vi tar ansvar för helheten och samarbetar med duktiga leverantörer av utrustning om det blir större projekt.

Börja med ett samtal eller mail så ger vi förslag på meny och dryck utifrån era önskemål och planerar genomförandet i detalj. Vi ser till att allt löper så enkelt och smidigt som möjligt och att det är riktigt rent och snyggt när vi lämnar. Allt för att du ska kunna koncentrera dig på dina gäster och deras välbefinnande.

Kontakta oss för att diskutera menyförslag och genomförande på e-post: info@proviant.se eller ring oss på tel 08-22 60 50.