Julen 2020 på Proviant

Bordsserverat julbord i egen lokal

I år har vi anpassat vår julmat till att erbjuda ett sittande julbord i vår Bakficka, dörr i dörr med krogen på Sturegatan 19. Vi dukar upp långbordet för max 16 gäster (ca) och under dekorerade och trevliga former serverar vi er ett sittande julbord i en helt avskild miljö.

Måltiden börjar med glögg och snittar varefter julbordet serveras i fem serveringar. Innan ni kommer har vi kommit överens om vad ni vill dricka till maten – för att förbereda och kyla allt från öl till snapsen. I lokalen spelar vi julmusik eller om ni heller vill ha egen musik med er går också bra. Eget wi-fi finns i lokalen om ni måste skicka e-post till Tomten.

Pris: 850kr/person

JULBORD TAKEAWAY

SLUT!

Vi erbjuder också ett julbord för avhämtning / leverans med ett urval av vår servering på restaurangen. Pris 425:- (ex moms). Erbjudandet gäller fram till 23 december kl 13.00 och från fyra personer.

Om du väljer att hämta din julmat hos oss bjuder vi på glögg, must och skinkmacka den 22 och 23 december.

Hör av dig om du hellre vill ha maten levererad. Vi fixar!

Här hittar du hela utbudet.

Catering – vill du hellre att vi kommer till dig?

Vi erbjuder vår smidiga cateringservice om ni vill servera julbord i egna lokaler. Hör av er på tel 08-22 60 50 eller skicka e-post till info@proviant.se så löser vi allt.