Julen 2020 på Proviant

Bordsserverat julbord i egen lokal

I år har vi anpassat vår julmat till att erbjuda ett sittande julbord i vår Bakficka, dörr i dörr med krogen på Sturegatan 19. Vi dukar upp långbordet för max 16 gäster (ca) och under dekorerade och trevliga former serverar vi er ett sittande julbord i en helt avskild miljö.

Måltiden börjar med glögg och snittar varefter julbordet serveras i fem serveringar. Innan ni kommer har vi kommit överens om vad ni vill dricka till maten – för att förbereda och kyla allt från öl till snapsen. I lokalen spelar vi julmusik eller om ni heller vill ha egen musik med er går också bra. Eget wi-fi finns i lokalen om ni måste skicka e-post till Tomten.

Pris: 850kr/person

JULBORD TAKEAWAY

Vi erbjuder också ett julbord för avhämtning / leverans med ett urval av vår servering på restaurangen. Pris 425:-. Erbjudandet gäller fram till 22 december och från fyra kuvert. Maila om exakt utbud.

Catering – vill du hellre att vi kommer till dig?

Vi erbjuder vår smidiga cateringservice om ni vill servera julbord i egna lokaler. Hör av er på tel 08-22 60 50 eller skicka e-post till info@proviant.se så löser vi allt.