Lunch

1 juli – 5 juli 2019

Sotad lax med färskpotatis, vaxbönor, hyvlade rädisor, Dijon-hollandaise och citron  149:-

Fläskkarré från Skarsvad gård med vitlöksfrästa linser, knippmorot, äpple och bakad spetskål 139:-

Bakad spetskål med brynt smör hollandaise, spenat, rostade pumpakärnor och riven ost från Oviken 155:-

Bondsallad med rökt sidfläsk, bönor, svensk hårdost, krämbakat ägg, färskpotatis och dijonnaise 195:-

Toast Proviant med Nordsjöräkor, kallrökt lax, majonnäs, dill äpple & pepparrot 160:- / 215:-

”Steak Minute” av hängmörad biff med tomatsallad, Nobisdressing & pommes frites 255:-

Proviants klassiska Steak tartare; grovmalen skärgårdsoxe med våra klassiska tillbehör 100 g / 200 g – 195:- / 265:-

Kalvlever Anglais 215:-

Efterrätter

Crème brûlée 75:-

Glass/sorbet 35:- per smak

Chokladtryffel eller havreboll 35:-

Med reservation för eventuella ändringar.
Lunchmenyn byts ut varje vecka och serveras måndag till fredag mellan 11.30 och 15.00.