Arbeta på Proviant

Proviant ägs och drivs av erfarna restauratörer som varit engagerade i både stjärnkrogar och kvarterskrogar i Sverige och utomlands under många år.

På Proviant odlar vi ett brinnande (ibland på gränsen till fanatiskt) intresse för råvaror och dess producenter, matlagning, gäster, matupplevelser – och kvalitet i våra leveranser varendaste, evigaste gång vi gör något. Vi gillar svenska råvaror, småskaligt, hållbart och det hantverksmässiga. För att arbeta hos oss och bli en del av Proviantfamiljen krävs det att du gillar det vi gör och sättet vi gör det på. Dessutom är du en trevlig och positivt person som drivs av att arbeta tillsammans med andra för att uppnå enastående resultat.

Vi söker erfarna kockar och serveringspersonal

Vi söker alltid både kockar och serveringspersonal, både med erfarenhet och dig som vill lära sig allt. Känner du att du är lite bättre än alla andra och brinner för yrket ska du definitivt skicka ett brev och din CV till oss direkt så vi har dina uppgifter i vårt arkiv. Maila till info@proviant.se.

Just nu söker vi:

Serveringspersonal med erfarenhet till Proviant Sturegatan 19.

Proviants hårda restaurangskola

Drivhuset för dig som vill in i restaurangvärlden.

Vi söker dig utan tidigare erfarenhet som vill in och arbeta i restaurangvärlden. Om du har mod och kraft att ta dig an en utmaning så lovar vi dig att lära dig så mycket vi bara kan kring arbetet med att driva och arbeta på restaurang – oavsett om du är intresserad av att börja i köket eller i matsalen. Det kommer att bli tufft – och extremt lärorikt. Hos oss får du lära dig allt du behöver för att lyckas i restaurangvärlden och du kommer med stolthet kunna säga att du gått Proviants hårda restaurangskola.

Skicka ett mail till oss till info@proviant.se där du beskriver dig själv, dina drivkrafter och varför vi ska välja dig som vår nya restaurangelev.